Un important membru al generației de aur îl face praf pe cel mai scump fotbalist român: „Nu are calitate”

Publicat: 18 11. 2016, 10:55

Nicolae Stanciu a devenit cel mai scump jucător cumpărat vreodată de o echipă din Belgia. Cei de la Anderlecht l-au dorit atât de mult încât au fost de acord cu pretențiile lui Gigi Becali. Boloni consideră însă că suma este exagerată și Stanciu nu face banii. Antrenorul care a pregătit-o pe Standard Liege în perioada 2008-2010 spune că el n-ar fi plătit atâția bani pentru un jucător ca Stanciu:

„A costat 10 milioane de euro? Bravo pentru Steaua pentru asta! Jucătorul nu este vinovat pentru că cineva plătește o sumă mare pentru el. Se poate considera că Anderlecht a greșit. Dacă aș fi fost Rene Weiler, nu l-aș fi transferat […] Nu am nimic cu Stanciu, dar mi se pare că nu există suficientă calitate în acest jucător”, a declarat Loți Boloni.

Managerul general al lui Anderlecht consideră însă că nu s-a înșelat. Van Holsbeeck este convins că mijlocașul de 23 de ani este un jucător foarte talentat, dar are nevoie de timp să se adapteze: „Este nevoie de un pic de răbdare. Noi știm că Stanciu va fi bine după pauza de iarnă. O vacanță de o săptămână în România îi va face bine”, a declarat Herman Van Holsbeeck, potrivit dhnet.be.