Universitatea Craiova se DESPARTE de cinci jucători!

Publicat: 03 01. 2024, 19:54
Actualizat: 03 01. 2024, 20:02

​Oficialii de la Universitatea Craiova au hotărât să renunțe la cinci jucători în această iarnă.

Jasmin Kurtic, Florin Borța, Ante Roguljic, Jean Baptiste Mendy și David Sala nu fac deplasarea în cantonamentul din Turcia.

Sala va fi împrumut la divizionara secundă CS Tunari, iar celorlalți li se reziliază contractele.

Universitatea Craiova se desparte de cinci jucători

În perioada 4-15 ianuarie, Universitatea Craiova se va pregăti în Turcia, la Belek, campionatul urmând a fi reluat peste două săptămâni.

Delegația oltenilor va fi cazată la Regnum Carya Resort din Belek până pe data de 15 ianuarie, când este programată întoarcerea la Craiova.

Iată lotul Universităţii Craiova pentru cantonamentul din Antalya:

Laurenţiu Popescu, David Lazar, Matei Goga (portari).

Nicuşor Bancu, Pyry Soiri, Ştefan Vlădoiu, Florin Gaşpar, Vladimir Screciu, Juraj Badelj, Gjoko Zajkov, Raul Silva, Karlo Tomaşec, Denis Benga (fundaşi).

Alexandru Creţu, Ştefan Baiaram, Alexandru Mateiu, Mihai Căpăţână, Marian Danciu, Alexandru Işfan, Lyes Houri, Robert Lăpădătescu (mijlocaşi).

Alexandru Mitriţă, Andrei Ivan, Elvir Koljic, Jovan Markovic, Atanas Trică, Bogdan Barbu, Ştefan Bană (atacanţi).

„A fost o perioadă frumoasă petrecută alături de familie, acum suntem pregătiţi să începem din nou pentru că ne aşteaptă un an greu. Eu vreau să mă pregătesc cât mai bine, să fiu ferit de accidentări şi la finalul sezonului să fim cât mai sus în clasament. Nu mai vorbesc de titlu, noi trebuie să câştigăm fiecare meci, pentru că nu am avut nişte evoluţii constante anul trecut şi sper ca acum să se întâmple diferit. Urmează două partide foarte grele, cu Farul şi FCSB. Cu siguranţă cu Farul va fi total diferit faţă de meciul din cupă, pentru că vin cu toţi jucătorii. Trebuie să nu mai facem aceleaşi greşeli pe care le-am făcut în ultimele două partide. Trebuie să fim mai concentraţi pe faza de apărare şi ţinând cont că jucăm acasă ar trebui să câştigăm ambele partide, şi cu Farul, şi cu FCSB”, a declarat Nicușor Bancu.

Craiova a efectuat și un transfer important în această iarnă.