Unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume riscă să fie dat afară de la echipa sa

Publicat: 24 12. 2014, 11:16

Fostul fotbalist al echipelor PSG, FC Barcelona și AC Milan a obținut permisiunea de a merge în SUA și Brazilia pentru a-și rezolva niște probleme persoanle, la finalul Turneului Apertura al campionatului mexican. Dar brazilianul trebuia să se întoarcă în Mexic de două săptămâni, pentru a se alătura coechipierilor săi care pregătesc din 8 decembrie Turneul Clausura, competiție ce va începe în 11 ianuarie.

„Dacă Ronaldinho nu se întoarce săptămâna viitoare, vom lua o decizie. El a ratat deja o mare parte a pregătirii și nimeni nu este mai presus de club”, a afirmat directorul sportiv Joaquin Beltran.

Președintele grupării, Arturo Villanueva, a precizat că va transfera un alt jucător, în cazul în care Ronaldinho nu se va prezenta la echipă.

Ronaldinho, 34 de ani, a luat o decizie susprinzătoare în septembrie, semând cu Queretaro, un modest club mexican. El a marcat trei goluri și a dat o pasă decisivă în nouă meciuri jucate în Apertura, iar echipa sa a terminat pe locul 12 prima parte a sezonului.