Veste bună pentru Simona Halep înaintea turneului de la New Haven

Publicat: 14 08. 2014, 13:49

La ediția din 2013, Halep, locul 23 WTA atunci, s-a impus în ultimul act, cu scorul de 6-2, 6-2, în fața sportivei cehe Petra Kvitova, locul 9 WTA la ora meciului și a acumulat 470 de puncte în urma acelui succes. Connecticut Open a fost al patrulea turneu câștigat de jucătoarea din Constanța.

În acest an, 12 dintre primele 25 de jucătoare din ierarhia WTA vor lua startul la competiția americană. Petra Kvitova, locul 4 WTA, Eugenie Bouchard, locul 8 WTA, și Caroline Wozniacki, locul 12 WTA, se vor număra și ele printre capii de serie.

Dominika Cibulkova, locul 13 WTA, Andrea Petkovici, locul 19 WTA, și Svetlana Kuznețova, locul 24 WTA, au primit wild card-uri pentru a evolua pe tabloul principal.

Tot un wild card, dar pentru calificări, a primit și Sorana Cîrstea, care nu se mai numără printre jucătoarele direct acceptate pe tablourile principale la turneele importante, după ce a coborât peste 40 de locuri în clasamentul WTA.

Meciurile din calificări vor începe vineri, iar cele de pe tabloul principal de simplu, care reunește 32 de jucătoare, vor debuta duminică.