Veste excelentă pentru Steaua: se poate întâmpla azi

Publicat: 07 05. 2014, 08:36
Actualizat: 29 07. 2014, 17:43

În acest moment, Steaua are 10 puncte avans față de Petrolul și 11 față de Astra, cu 4 etape înainte de final. Dacă Petrolul și Astra pierd meciurile pe care le au de disputat miercuri pe teren propriu, cu Vasluiul, respectiv cu Săgeata, Steaua va deveni campioană chiar înainte să joace în această etapă.

O eventuală câștigare a titlului pe 7 mai ar avea o valoare simbolică pentru Steaua, care sărbătorește astăzi 28 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni.

Cu toate acestea, cel mai probabil, Steaua va reintra în posesia titlului joi, când joacă la Cluj, cu Universitatea. Dacă învinge, Steaua va redeveni campioană, indiferent de celelalte rezultate.

În ultimele 4 etape, Steaua are meciuri cu U Cluj, Petrolul (ambele deplasare), Pandurii și Oțelul (ambele acasă). Petrolul mai are de jucat cu FC Vaslui, Steaua (ambele acasă), Viitorul și Corona (ambele deplasare), în timp ce Astra joacă împotriva Săgeții, a lui ACS Poli (ambele acasă), a lui FC Botoșani și FC Vaslui (ambele deplasare).