Veste proastă pentru România înaintea primului meci cu Daum pe bancă

Publicat: 11 08. 2016, 13:52

Naționala de fotbal a României va debuta în preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia, pe 4 septembrie, cu Muntenegru, într-un meci care se va disputa pe Cluj Arena. În clasamentul dat publicității de FIFA, selecționata lui Christoph Daum se află în acest moment pe locul 25, cu 856 de puncte, cu un loc mai jos față de ultima actualizare, din iulie.

România face parte din grupa E în preliminariile pentru Campionatul Mondial, alături de Polonia, Danemarca, Muntenegru, Armenia și Kazahstan.

În clasamentul FIFA, adversara naționalei lui Christoph Daum, din 4 septembrie, se află pe locul 95, cu 365 de puncte. Danemarca rămâne pe locul 44, cu 630 de puncte, în timp Armenia și Kazahstanul ocupă pozițiile 102, respectiv 96.

Naționala Poloniei, cel mai puternic adversar din grupă, ocupă locul 16, după prezența în sferturi reușită la Campionatul European din Franța din vara acestui an.

Primul loc în clasamentul FIFA este ocupat în continuare de Argentina, cu 1585 de puncte, următă de Belgia, Columbia, Germania și Chile. Campioana europeană Portugalia, este pe locul 6.