Victor Becali: Chivu nu are de ce să revină în țară

Publicat: 29 11. 2013, 12:12
Actualizat: 17 02. 2019, 00:39

Impresarul Victor Becali a declarat, vineri, la Sport.ro, că fundașul formației Internazionale Milano, Cristian Chivu, nu are de ce să revină în România pentru a semna un contract și că dacă poate să mai joace găsește oricând „o echipă care dă bani mulți”.

„Chivu a avut contracte foarte bune, a câștigat și trofee foarte multe. Dacă se recuperează și poate să mai joace, Chivu găsește oricând o echipă care dă bani mulți. Nu are de ce să revină în țară. În campionatul nostru dacă vrei să fii pus pe scandal reziști, iar Chivu nu este genul”, a spus Victor Becali.

Potrivit dolce-sport.ro, antrenorul formației Petrolul Ploiești, Cosmin Contra, a declarat la Dolce Sport că a încercat să îl convingă pe Chivu să vină la Ploiești, ca președinte, dar fundașul a refuzat. „Am avut o discuție cu Chivu, dar nu să vină ca jucător. Nu mai poate. El acum face recuperarea pentru că mai are contract cu Inter până în vară. El voia saălase din vara trecută, dacă ajungea la o înțelegere cu cei din conducerea lui Inter, dar n-a vrut Mazzari, pentru că se baza pe el. Acum va încerca din nou, dar din ce l-am simțit eu îi va fi foarte greu să revină. Cred că vrea să se lase. El ar vrea sa mai joace, dar nu mai poate. Eu am vrut să vină la mine, să fie președinte”, a afirmat Contra.