Victor Becali: Chivu va putea evolua din nou pentru Inter în luna decembrie

Publicat: 16 10. 2012, 18:02
Actualizat: 01 02. 2019, 16:28

Impresarul Victor Becali a declarat, marți, pentru site-ul fcinternews.it, că fundașul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, accidentat, va putea juca din nou în luna decembrie.

„Vorbesc foarte mult cu Chivu, aproape zilnic. Este puțin trist că nu poate juca și nu se poate antrena alături de coechipierii săi. Cu toate acestea l-am simțit motivat și dornic să revină cât mai repede. Doctorul Franco Combi știe mai bine decât mine starea sa, dar Chivu speră să poate reveni la antrenamente în noiembrie, iar în decembrie să intre în meciuri oficiale”, a spus Becali.

Întrebat despre atacantul Denis Alibec, împrumutat de Internazionale Milano la Viitorul Constanța, Becali a răspuns: „Băiatul joacă și marchează pentru Viitorul, este într-o formă bună. La finalul sezonului, de comun acord cu Inter Milano, vom decide ce este de făcut. Alibec mai are trei ani de contract cu gruparea italiană”.

Cristian Chivu a suferit o luxație la deget la partida cu Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa, și a fost operat la începutul lunii octombrie.