Victor Becali: Nu știm dacă Chivu va reuși să mai revină pe teren

Publicat: 03 12. 2013, 19:15
Actualizat: 29 09. 2018, 06:00

Impresarul Victor Becali a declarat, marți, agenției Calciomercato, că nu știe dacă fundașul Cristian Chivu va mai reveni pe teren după intervenția chirurgicală la piciorul drept, suferită în luna august.

„Cristian este la Milano și continuă recuperarea după operație. Este o situație delicată, însă nu știm dacă va reuși să revină pe teren. După ce rezolvăm această problemă, vom putea vorbi cu Inter despre situația lui, având în vedere că îi expiră contractul în iunie și există o opțiune pentru încă un sezon”, a afirmat Becali.

Impresarul a adăugat că nu au existat discuții cu alte cluburi, Inter având prioritate: „Acum important este ca el să fie bine și să recupereze. Vom vedea apoi ce va fi”, a precizat Becali.

Săptămâna trecută, și antrenorul formației Petrolul Ploiești, Cosmin Contra, a declarat că fostul căpitan al echipei naționale ar putea renunța la cariera de fotbalist „Am avut o discuție cu Chivu, dar nu să vină ca jucător. Nu mai poate. El acum face recuperarea pentru că mai are contract cu Inter până în vară. El voia să se lase din vara trecută, dacă ajungea la o înțelegere cu cei din conducerea lui Inter, dar n-a vrut Mazzari, pentru că se baza pe el. Acum va încerca din nou, dar din ce l-am simțit eu îi va fi foarte greu să revină. Cred că vrea să se lase. El ar vrea sa mai joace, dar nu mai poate. Eu am vrut să vină la mine, să fie președinte”, a afirmat Contra.