Victor Hănescu te învață cum să fii un jucător profesionist. Ce parteneriat a semnat cu FRT

Publicat: 06 07. 2016, 21:02

Victor Hănescu a conceput împreună cu specialiști din lumea tenisului un proiect care va ajuta tinerii jucători români să devină cu adevărat profesioniști. Astfel, proiectul „Train Like a Pro” presupune un cantonament de tenis de 10 zile, cu participarea lui Victor Hănescu și a celor din echipa sa – printre care se numără antrenorii Firicel Tomai și Adrian Szabo, sau antrenorul mental Dave de Haan – în cadrul căruia se descoperă, se antrenează și se susțin cei mai talentați jucători de tenis, băieți și fete, cu vârsta cuprinsă între 11 și 16 ani.

FRT susține această inițiativă de a identifica și de a crește sportivi de performanță, iar protocolul recent semnat asigură participarea la programul „Train Like a Pro” a trei sportivi cu clasament național.

„Ca fondator al proiectului Train Like a Pro, mă bucur să văd că este apreciat și susținut de Federația Română de Tenis. Este primul proiect de acest gen din România și prin semnarea acestui parteneriat de susținere cu FRT îmi doresc ca tenisul în România să se dezvolte cu adevărat profesionist ca sportivii cu adevărat talentați și devotați tenisului să beneficieze de cele mai bune condiții de antrenament și de cele mai vaste experințe pe care le vor dobândi de la unii dintre cei mai buni profesioniști”, a declarat Victor Hănescu, pentru site-ul Federației Române de Tenis.

George Cosac, președintele FRT, a declarat: „Viziunea și strategia FRT este de a promova tenisul pe plan național, de la practicarea tenisului pentru amatori până la înalta performanță. Prin acest parteneriat ne dorim să atragem noi oportunități pentru tinerele talente, să creăm cât mai multe medii de dezvoltare pentru sportivii tineri și să ne afirmăm pe plan internațional”.