VIDEO – Arbitru fugărit și bătut pe teren la un meci din liga a V-a

Publicat: 29 10. 2012, 11:34
Actualizat: 28 03. 2019, 23:10

Un arbitru din Călărași a fost fugărit și bătut pe teren la un meci din liga a V-a, incidentul fiind provocat de către un fotbalist furios care primise două cartonașe galbene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc la partida dintre CSM Oltenița și Viitorul Șoldanu, din liga a V-a, după ce arbitrul Ionel Duță l-a eliminat pe unul dintre jucătorii oaspeților, fotbalistul primind două cartonașe galbene la aceeași fază, al doilea pentru proteste.

 

 

Deși corectă, decizia l-a înfuriat pe fotbalist și, după ce i-a cerut socoteală centralului preț de câteva minute, componentul echipei Viitorul a decis să-și facă dreptate cu pumnul. Agresat și fugărit pe teren, arbitrul Ionel Duță a fluierat sfârșitul partidei în minutul 50, după ce a scăpat din mâinile jucătorului furios.

În urma incidentului, arbitrul nu a necesitat îngrijiri medicale.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 5-1, însă rezultatul va fi decis de care Asociația Județeană de Fotbal Călărași, în prima ședință a Comisiei de Disciplină, iar agresorul ar putea fi exclus din viața sportivă.

Reprezentanții Clubului Sportiv Municipal din Oltenița spun că este primul incident care a avut loc pe terenul lor, provocat de oaspeți, iar jucătorii echipei gazdă nu au fost niciodată implicați în astfel de situații.