VIDEO | Ciolacu, după ancheta de la CSA Steaua: „Stadionul trebuie să intre într-un regim de administrare”

Publicat: 10 08. 2023, 22:41
Actualizat: 10 08. 2023, 22:53

This browser does not support the video element.

Marcel Ciolacu a vorbit, în cadrul unei emisiuni de la România TV, despre scandalul referitor la stadionul CSA Steaua. Acum trei săptămâni, premierul a trimis Corpul de Control la CSA Steaua și a cerut verificări cu privire la modul în care este administrat stadionul Ghencea.

Prim-ministrul României a solicitat să fie analizate și veniturile obținute din administrarea stadionului, precum și cheltuielile asumate pentru funcționarea acestuia.

Acesta spune că decizia privind folosirea stadionului nu ar trebui să aparțină nici privaților, dar nici statului, întrucât este nevoie de un cadru legal dincolo de interpretări subiective.

„Văd că lucrurile au început să intre în normalitate. E o diferență mare. Cum, de exemplu, Ministerul Transporturilor a dat stadionul la Rapid. E unul în administrare și unul în folosință. Marea majoritate au dat stadioanele în administrație. Nu are voie nimeni să decidă acest lucru, nici măcar premierul. Stadionul trebuie să intre într-un regim de administrare”, a spus Marcel Ciolacu.

Angajații Corpului de control al premierului au primit sarcina să analizeze modul în care a fost gestionat stadionul Ghencea de la începutul anului 2021 și până astăzi.

Decizia lui Marcel Ciolacu apare în contextul în care reprezentanții CSA Steaua au împiedicat echipa lui Gigi Becali, FCSB, să dispute pe stadionul Ghencea derby-ul contra lui Dinamo.

Cu toate că a picat varianta Ghencea pentru derby-ul FCSB – Dinamo, Gigi Becali a ținut să remarce implicarea premierului în acest scandal: ”Să-l felicitați pe Ciolacu, pentru că a avut bărbăție! Publicul Stelei e acolo, în Drumul Taberei, se va umple meci de meci!”.

FOTO – Alexandra Pandrea/Gândul