VIDEO – Djokovici, deghizat în medic, i-a pus un diagnostic lui Leconte: „Categoric este nebun”

Publicat: 24 01. 2013, 16:08
Actualizat: 04 07. 2013, 22:52

Tenismanul Novak Djokovici, numărul 1 mondial, s-a deghizat în medic, joi, la o oră după victoria sa din semifinalele Australian Open, a intrat pe teren și i-a „acordat îngrijiri” lui Henri Leconte, implicat într-un meci de dublu al legendelor, punându-i și un diagnostic: „Categoric este nebun”.

Potrivit AFP, francezul Laconte tocmai pierduse primul set al meciului de dublu în care făcea pereche cu Guy Forget, în fața cuplului format din alt două legende, Goran Ivanisevici și Pat Cash, când Djokovici a intrat pe teren deghizat în doctor și cu un stetoscop la gât. Sârbul i-a cerut lui Leconte să se întindă, i-a ascultat inima și i-a făcut puțin masaj cardiac, după care a părăsit terenul în uralele publicului.

„Îmi pare său că am întârziat”, a declarat Djokovici cinci minute mai târziu, când s-a prezentat în fața reprezentanților mass-media pentru a susține o conferință de presă. Întrebat în legătură cu starea de sănătate a lui Leconte, el a răspuns: „Categoric este nebun”.

 

 

Tenismanul sârb Novak Djokovici, cap de serie numărul unu și deținătorul trofeului, s-a calificat, joi, în finală la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Djokovici l-a învins, în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-2, 6-1, pe spaniolul David Ferrer, al patrulea favorit al competiției.