Viitoarea adversară a lui Halep la Wimbledon, acuzată că a trișat pentru calificarea în optimi

Publicat: 08 07. 2017, 12:57

Azarenka a declarat că în timpul meciurilor se uită foarte rar către loja sa, unde se află antrenorul, și că nu a beneficiat de ajutorul acestuia. La turneele de Mare Șlem, regulamentul interzice ca sportivii să vorbească cu antrenorii în timpul meciurilor. Azarenka a simțit nevoia să se apere în conferința de presă ulterioară meciului cu Watson.

„Sincer, nu înțeleg de ce se spune așa ceva. Simt că se fac anumite comentarii incorecte. Sunt una dintre jucătoarele care foarte rar se uită în loja sa, eu nici când am nevoie nu apelez prea mult la antrenor. Hai să fim serioși!”, a precizat Azarenka.

Dacă se va dovedi că a discutat cu antrenorul său în timpul meciului, sportiva din Belarus riscă o amendă usturătoare și depunctare. În acest moment, Azarenka se află pe locul 683 în clasamentul WTA. Clasarea se datorează faptului că Azarenka revine după o pauză îndelungată, după ce a născut.

Meciul dintre Simona Halep și Victoria Azarenka se va disputa luni, ora exactă a începerii partidei urmând a fi anunțată de organizatori.