Viorel Hizo a plecat de la FC Brașov, după ce clubul nu a reușit să rezilieze contractul cu Ionuț Badea

Patronul Ioan Neculaie a confirmat că Viorel Hizo nu mai este antrenor la gruparea pe care o conduce. „Asta e, ce naiba să facem? Badea este antrenor, ăsta a plecat și o să vedem ce se întâmplă. Dimineață a fost o situație delicată că s-au dus amândoi la antrenament. Hizo s-a supărat și a plecat. Nu știu ce o să se întâmple și nici dacă se întoarce Badea pe bancă…”, a spus Ioan Neculaie.

Patronul FC Brașov, Ioan Neculaie, anunțase că tehnicianul Ionuț Badea, care a condus prima partea a antrenamentului din această dimineață, este suspendat din funcția de antrenor principal pe o perioadă nedeterminată până la rezilierea contractului.

Tehnicianul Ionuț Badea a condus prima parte a antrenamentului echipei FC Brașov, deși luni după amiază patronul Ioan Neculaie l-a prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă pe noul antrenor principal, Viorel Hizo.

Patronul Ioan Neculaie și-a făcut apariția la stadion în timpul antrenamentului pentru a discuta cu tehnicianul rezilierea contractului, în timp ce noul antrenor al echipei, Viorel Hizo, se află la sediul clubului brașovean.

După discuția purtată cu Ioan Neculaie, Ionuț Badea a plecat la sediul clubului împreună cu secunzii săi. Antrenamentul a fost condus în continuare de antrenorul cu portarii, Andrei Șanta.

Tehnicianul Viorel Hizo a fost numit, luni, în funcția de antrenor principal al echipei FC Brașov, în locul lui Ionuț Badea. După opt etape, FC Brașov ocupă locul 11, cu două victorii, trei egaluri și tot atâtea înfrângeri.

În ultima partidă, FC Brașov a pierdut, vineri, scor 1-2, meciul cu Ceahlăul, de la Piatra Neamț.