Vlad Chiricheș, despre poza postată de Mutu cu Mr. Bean: Poate că e puțin frustrat

Publicat: 18 11. 2013, 18:50

Fundașul echipei naționale, Vlad Chiricheș, consideră că atacantul Adrian Mutu este puțin frustrat deoarece nu se află în lotul pentru partidele cu Grecia și de aceea l-a ironizat pe selecționerul Victor Pițurcă, pe care l-a comparat cu personajul Mr. Bean.

„Nu mă așteptam ca Adi să nu fie alături de noi să ne susțină. Poate că e puțin frustrat că nu a fost și el lângă noi. E problema lui și nu vreau să o comentez. Nu cred că printr-un photoshop poți destinde atmosfera”, a declarat, într-o conferință de presă, Chiricheș.

La rândul său, Victor Pițurcă a refuzat să vorbească despre gestul lui Adrian Mutu. „Vreau să vorbim de meciul de mâine seară”, a răspuns Pițurcă.

Mutu a postat, pe o rețea de socializare, o fotografie a selecționerului Victor Pițurcă, al cărui chip fusese înlocuit cu al actorului britanic Rowan Atkinson, care îl interpretează pe Mr. Bean. El a precizat că această fotografie i s-a părut „simpatică” și că a dorit să destindă atmosfera.

Reprezentativa de fotbal a României a fost învinsă, vineri seară, cu scorul de 3-1 (2-1), de selecționata similară a Greciei, în meciul tur disputat pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, contând pentru barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014. Pentru România a marcat Stancu ’19, iar pentru Grecia au înscris Mitroglou ’14, ’66 și Salpingidis ’20. Meciul retur va avea loc, marți, de la ora 21.00, pe Arena Națională din București. Pentru a fi sigură de calificarea la CM, România are nevoie de o victorie cu scorul de 2-0 sau la o diferență de trei goluri. În cazul în care România va câștiga cu scorul de 3-1, meciul va intra în prelungiri, iar dacă scorul se menține și după 30 de minute, se va trece la executarea loviturilor de departajare.