Vlad Chiricheș i-a surprins plăcut pe fanii echipei londoneze Tottenham. Ce a făcut în meciul de Cupă cu Burnley

Publicat: 15 01. 2015, 07:07

Chiricheș a jucat pe postul de fundaș dreapta, a înscris golul trei al gazdelor, în minutul 49, a primit un cartonaș galben, în minutul 70, și a fost înlocuit cu Eric Dier, în minutul 80.

Celelalte goluri ale învingătorilor au fost marcate de Paulinho ’10, Capoue ’45+2 și Rose ’52, în timp ce pentru oaspeți au înscris Sordell ‘3 și Wallace ‘8.

Echipa Southampton, cu fundașul Florin Gardoș integralist, s-a calificat și ea în turul patru al Cupei Angliei, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formația Ipswich Town, din liga a doua. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Long, în minutul 19.

Tot într-o rejucare din turul trei al Cupei Angliei, echipa Bradford City, din liga a treia, a învins, cu scorul de 4-0 (3-0), formația Milwall, din liga a doua. Golurile învingătorilor au fost marcate de Hanson ‘8, Stead ’17, Halliday ’39 și Knott ’57.

În turul patru al Cupei Angliei, Tottenham Hotspur va întâlni pe Leicester City, Southampton pe Crystal Palace, iar Bradford City pe Chelsea Londra.