Xavi Pascual, antrenorul celei mai de succes echipe dinamoviste din ultimii ani, vine la EXCLUSIV DINAMO, miercuri, cu începere de la ora 21

Publicat: 06 12. 2023, 13:39

EXCLUSIV DINAMO revine, miercuri, 6 decembrie, cu începere de la ora 21, cu o nouă ediție dedicată clubului din șoseaua Ștefan cel Mare.

Xavi Pascual Fuertes, antrenorul echipei de handbal a Clubului Sportiv Dinamo București, este invitatul moderatorului Cătălin Mureșanu.

„Dulăii” și-au parafat, marți, pe parchetul sălii polivalente din „Groapă”, calificarea în grupele principale European League, după o victorie, 36-33, în fața francezilor de la Chambery Savoie.
Într-o ediție de gală, timp de mai bine de oră, unul dintre cei mai valoroși tehnicieni care au activat în sportul românesc vorbește despre strategia sa, fixează obiectivele pe termen scurt și lung de la Dinamo, dar și ale echipei naționale a României, formație pe care calificat-o la un turneu final după 28 de ani. Catalanul, care a venit în România în 2016, iar în tabăra roș-albă în urmă cu mai bine de doi ani, își povestește viața la București.

Emisiunea EXCLUSIV DINAMO poate fi urmărită pe www.prosport.ro, canalul de YouTube ProSport sau pagina de Facebook ProSport.

EXCLUSIV DINAMO este un produs media interactiv, în care fanii „câinilor” pot adresa întrebări atât invitaților cât și moderatorului, în timp ce părerile și sugestiile urmăritorilor vor fi rulate și analizate pe tot parcursul emisiunii.