Ziua, ora la care se joacă, și unde se vede meciul Halep – Svitolina, în „sferturi” la Roland Garros

Publicat: 05 06. 2017, 22:27

Calificată pentru a doua oară în carieră în sferturile de finală de la Roland Garros, Simona Halep va juca împotriva ucrainencei Elina Svitolina miercuri, de la ora 15:00, în direct la Eurosport, organizatorii urmând să decidă marți dacă partida va fi programată pe Philippe Chatrier, cea mai mare arenă a complexului din capitala Franței, sau pe Suzanne Lenglen, scrie PRO SPORT.

Conform programului oficial al turneului, dat publicității încă dinaintea începerii competiției de la Paris, ultimele două sferturi de finală de pe tabloul feminin sunt programate miercuri, 7 iunie, începând cu ora 15:00, pe arenele Philippe Chatrier, respectiv Suzanne Lenglen, singurele modificări putând să apară în funcție de starea vremii.

Luni seară, organizatorii au anunțat programul de marți, iar meciul Kristina Mladenovic – Timea Bacsinszky, în care e implicată o reprezentantă a gazdelor (Mladenovic) a fost ales să deschidă ziua pe Philippe Chatrier. Cum miercuri se joacă și meciul franțuzoaicei Caroline Garcia cu Karolina Pliskova