65 de politicieni, ziariști, oameni de afaceri și oameni din SRI, pe lista fostului colonel SRI Dragomir

Publicat: 19 09. 2017, 19:55

This browser does not support the video element.

„Sunt 65 de persoane pe care am dorit să le comunic comisiei pentru a fi audiate”, a spus Daniel Dragomir la încheierea audierii sale, el refuzând să dea nume ale persoanelor care se regăsesc pe acea listă.

Întrebat dacă este vorba de oameni care pot influența, în momentul de față decizii ale autorităților statului, Dragomir a spus: „Unele, da. Altele, nu”.

Fostul ofițer a precizat că, în viitor, va prezenta noi probe care să-i susțină afirmațiile de până acum. „În viitorul apropiat voi face declarații privitoare la toate aspectele pe care le-am semnalat până acum. Ședința comisiei a fost un foarte concretă și tehnică”, a mai spus Dragomir.

Existența listei lui Dragomir a fost confirmată și de către președintele comisiei, senatorul Claudiu Manda (PSD). „În susținerea afirmațiilor sale, domul Dragomir a lăsat la comisiei o listă de 65 de persoane, însemnând ofițeri activi SRI, ofițeri inactivi ai Serviciului, persoane din media, din mediul politic și din cel economic, persoane pe care domnia sa le indică să le invităm la comisia SRI și să punem întrebări pentru a proba lucruri pe care domnul Dragomir le spune”, a declarat Manda.