8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Rezultate Bacalaureat 2020. Ultima zi de foc pentru elevi / Ce probe se dau azi și când se afișează rezultatele

Redactor:
Mihai Georgescu
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Rezultate Bacalaureat 2020. Ultima zi de foc pentru elevi / Ce probe se dau azi și când se afișează rezultatele
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Rezultate Bacalaureat 2020. Ultima zi de foc pentru elevi / Ce probe se dau azi și când se afișează rezultatele

Rezultatele la Bacalaureat 2020 vor fi anonimizate, după cum a anunțat Ministerul Educației. Astfel, notele vor fi înlocuite prin codul unic al candidatului, întocmai ca la Evaluarea Națională 2020. Primele rezultate de la Bac 2020 vor fi publicate pe 30 iunie, până la ora 12.00, pe edu.ro.

Rezultate Bacalaureat 2020. În ce zi și la ce oră afișează edu.ro notele la BAC

Anonimizarea rezultatelor reprezintă o premieră în istoria examenelor din România și a fost introdusă chiar în timpul probelor de Evaluare Națională 2020, ca urmare a unei solicitări din partea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

EXCLUSIVITATE. Dedesubturile mega-contractului de 50 mil. € atribuit de Ministerul Sănătății unei firme imobiliare cu acționariat camuflat în Cipru! Care este prețul corect + ce riscă sistemul medical din România?!

Liderul PRO România, Victor Ponta, a demascat în Parlament un contract de 50 de milioane de euro care ar fi fost acordat ”cu dedicație” de Ministerul Sănătății unei firme obscure pentru achiziționarea a 115 milioane de măști. Dincolo de polemica cu iz politic, reporterii speciali GÂNDUL.RO au intrat pe firul acestui mega-contract ce ridică mai multe ”semne de întrebare” la capătul primelor investigații.

AVERTISMENT. OMS estimează ca pragul de zece milioane de cazuri de COVID-19 să fie atins săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare s-ar atinge pragul de zece milioane de cazuri de COVID-19, în contextul în care epidemia nu a atins încă vârful în regiunea Americilor, a avertizat miercuri Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), potrivit AFP şi DPA.

Raluca Turcan despre achiziţia ilegala de materiale sanitare: „Cine a profitat financiar, furând şi făcând lucruri ilegale, merită să zacă în puşcărie”

Viceprim-ministrul Raluca Turcan a declarat că DNA trebuie să intervină în cazul în care sunt suspiciuni de ilegalitate la achiziţia de materiale sanitare în perioada crizei, iar cine a profitat furând „merită să zacă în puşcărie”.

GÂNDUL LIVE. Dr. Armand Goșu și directorul general al ANPC, Paul Anghel, se află printre invitații Emmei Zeicescu, pe 25 iunie, de la ora 11.30

Dr. Armand Goșu, conferențiar universitar, și directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de joi, 25 iunie, de la ora 11.30.

Bacalaureat 2020. Subiecte și barem la informatică. Cum se rezolvau exercițiile

Joi, 25 iunie, are loc ultima probă la Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2020. Absolvenții claselor a XII-a dau astăzi examenul la materia la alegere a profilului.

Bacalaureat 2020. Subiecte și barem la geografie. Care erau răspunsurile corecte

Joi, 25 iunie, are loc ultima probă a examenului maturității Bacalaureat 2020. Elevii de clasa a 12-a au avut de ales în prealabil în funcție de profil dintre mai multe discipline.

Bacalaureat 2020. Subiecte și barem la chimie. Cum se rezolvau exercițiile

Absolvenții de liceu susțin joi ultima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, cea la alegere a profilului. Primele rezultate vor fi afișate marți, 30 iunie, până în ora 12.00.

Inchide