ACCIDENT DE MICROBUZ cu cinci răniți, pe DN 11. Un TIR a lovit din spate autovehiculul

Publicat: 14 05. 2012, 15:08
Actualizat: 14 05. 2012, 16:43

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident produs pe DN11, între localitățile brașovene Hărman și Lunca Câlnicului, după ce un tir a lovit un microbuz în care se aflau 14 pasageri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, Ciprian Sfreja, un tir a intrat în spatele unui microbuz care transporta 14 persoane.

În urma impactului, cinci persoane care se aflau pe locurile din spate ale microbuzului au fost rănite.

„Au fost rănite cinci persoane, patru femei și un bărbat. Am intervenit cu un echipaj de descarcerare, deoarece bărbatul a rămas prins între fiarele mașinii, cu trei SMURD și cu trei ambulanțe. Dintre cei cinci răniți, o femeie, este în stare foarte gravă și a fost chemat un elicopter pentru a fi transportată la spital”, a spus Sfreja.

Pasagera care se află în stare foarte gravă are 23 de ani. Ea a fost preluată de un elicopter SMURD de la Târgu Mureș.

Tir-ul și microbuzul circulau dinspre Lunca Câlnicului spre Brașov, iar accidentul s-a petrecut aproape de intrarea în localitatea Prejmer.

Microbuzul făcea curse regulate între Brașov și Sfântu Gheorghe.

La ora transmiterii acestei știri, circulația este blocată în ambelesensuri, între localitățile Hărman și Lunca Câlnicului.