Accident grav în Suceava. O mașină a dărâmat un stâlp de iluminat pe alt autovehicul, care apoi a lovit alte 4 autoturisme

Publicat: 28 07. 2013, 12:07
Actualizat: 28 07. 2013, 12:07

Patru persoane au fost rănite, duminică dimineață, în județul Suceava, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un stâlp metalic de iluminat care a căzut peste un alt autoturism, apoi a lovit patru mașini parcate pe marginea drumului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, un autoturism înmatriculat în județul Cluj, care se deplasa pe direcția Iacobeni – Vatra Dornei, a fost implicat, duminică dimineața, într-un accident rutier.

Din declarațiile martorilor, șoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a acroșat bordura drumului, a smuls un stâlp metalic pentru iluminat public care a căzut peste un autoturism. Apoi, același autoturism a acroșat alte patru mașini care staționau pe partea dreaptă a sensului de mers, a lovit un copac de pe marginea drumului, după care a fost proiectat în peretele unui bloc de locuit.

Două echipaje de la Detașamentul de pompieri Vatra Dornei și o ambulanță au intervenit la locul accidentului, unde au fost găsite două persoane rănite, un tânăr de 24 ani și o adolescentă de 15 ani.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei de echipajul pompierilor SMURD, fiind diagnosticat cu traumatism cranian, în timp ce adolescenta a fost dusă la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Suceava, având traumatism cranio-cerebral acut deschis și comoție cerebrală.

Alte două persoane, o fată de 17 ani și un tânăr de 18 ani, au ajuns la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

Toate cele patru persoane rănite se aflau în mașina care a produs accidentul.

După efectuarea cercetărilor și măsurătorilor, pompierii au îndepărtat de pe șosea două autoturisme care au fost implicate în accident.

Pe timpul intervenției circulația s-a desfășurat pe un singur sens, mai arată sursa citată.