Accident grav pe DN 1. O persoană a murit, iar alta a fost rănită grav

Publicat: 14 10. 2014, 16:42
Actualizat: 30 03. 2019, 18:40

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj, Simona Vîrci, a declarat corespondentului MEDIAFAX că șoferul unui autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu alte două mașini.

„Un accident rutier a avut loc, marți, pe DN1 C pe raza comunei Iclod, județul Cluj, soldat cu decesul unui șofer și rănirea unei persoane, care a fost transportată la spital. Din primele cercetări, rezultă că șoferul unui autoturism care circula dinspre Cluj-Napoca spre Gherla a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară și un autoturism, după care a ricoșat într-o altă mașină, și s-a oprit în afara părții carosabile. Șoferul a decedat, iar o pasageră din mașină a fost rănită grav și transportată la spital. Traficul rutier între Cluj-Napoca și Gherla este blocat, polițiștii luând măsuri pentru devierea acestuia pe drumuri laterale”, a spus Vîrci.

Potrivit acesteia, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului și motivul pentru care șoferul a pătruns pe contrasens.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj au declarat, la rândul lor, că au intervenit la accident cu echipaje de descarcerare și prim ajutor.