Accident grav produs pe DN1. Două echipaje SMURD și trei ambulanțe au preluat răniții

Publicat: 17 04. 2014, 16:22
Actualizat: 06 02. 2019, 17:37

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Rutiere Brașov, inspector principal Cosmin Giosanu, accidentul a avut loc pe DN 1, în dreptul localității Voila, după ce șoferul unui TIR care circula dinspre Făgăraș spre Sibiu a intrat într-o depășire neregulamentară.

„Autoturismul care venea din sens opus a încercat să evite impactul cu TIR-ul și a intrat într-un cap de pod, iar de acolo a ricoșat în autoturismul care fusese depășit de TIR”, a spus Giosanu.

La locul accidentului au ajuns două echipaje SMURD și trei ambulanțe care au preluat răniții.

În urma impactului, cinci persoane, între care un copil, au fost transportate la spital.

„Au fost șase persoane rănite, însă una dintre ele a refuzat internarea, prin urmare au fost transportate la spital cinci persoane: un copil de un an și jumătate, trei femei cu vârste între 36 și 54 de ani și un bărbat de 57 de ani. Aceștia au suferit diverse traumatisme toracice și abdominale, traumatisme la bazin și plăgi tăiate. Copilul avea sângerări nazale și un traumatism cranio-facial”, a spus Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov.

La ora transmiterii acestei știri, circulația în zonă este blocată, iar polițiștii rutieri îi îndrumă pe șoferi să aleagă pe rute alternative.