ACCIDENT în CLUJ. O persoană a murit, după ce mașina în care se afla a intrat pe contrasens și a fost lovită de două TIR-uri

Publicat: 05 10. 2012, 13:00
Actualizat: 05 04. 2019, 16:12

O persoană a murit, vineri dimineață, în urma unui accident care a avut loc în localitatea clujeană Căpușu Mare și în care au fost implicate două TIR-uri și un autoturism, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc, vineri dimineață, în localitatea clujeană Căpușu Mare, după ce un autoturism a intrat pe contrasens, a lovit un TIR, iar apoi a fost lovit din spate de un alt autocamion, după care a fost proiectat într-un cap de pod.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj a intervenit la fața locului cu două echipaje SMURD și cu o autospecială de descarcerare.

În urma accidentului, șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 27 de ani, a rămas încarcerat și a murit în urma rănilor suferite.

Din cauza accidentului, circulația a fost blocată în dreptul localității Căpușu Mare timp de o oră, iar traficul a fost direcționat pe rute ocolitoare.