Accident în județul Brașov. Patru persoane, la spital după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod

Publicat: 07 02. 2014, 15:47
Actualizat: 06 02. 2019, 17:20

Patru persoane au ajuns la spital, vineri, în urma unui accident produs pe DN 73, în localitatea brașoveană Pârâul Rece, lângă Râșnov, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat într-un șanț, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Brașov, Ioan Necșulescu, șoferul atutoturismului a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a intrat cu mașina într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat, de mai multe ori, într-un șanț.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.30, pe DN 73, în localitatea Pârâul Rece, iar circulația în zonă nu a fost blocată.

În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată, iar doi dintre pasageri au fost proiectați prin geamurile autoturismului.

La locul accidentului au ajuns un echipaj de descarcereare, trei echipaje SMURD și o ambulanță, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, Ciprian Sfreja.

„În urma accidentului au rezultat patru victime, trei bărbați și o femeie, cu vârste între 25 și 35 de ani. Autoturismul a ieșit în decor și s-a răsturnat pe plafon. Două dinte victime au fost aruncate prin geamurile laterale ale mașinii, iar una dintre ele a rămas încarcerată. Aceasta era inconștientă, în stare foarte gravă, iar celelalte trei persoane erau stabile, conștiente și au suferit diverse traumatisme și plăgi la cap și la membre”, a declarat Sfreja pentru corespondentul MEDIAFAX.

Cei patru răniți, care sunt din București, au fost transportați la Spitalul Județean Brașov, iar cercetările privind cauzele accidentului sunt continuate de Poliția Râșnov.