Adolescentă româncă, împușcată mortal în Italia de fostul ei prieten italian

Publicat: 15 02. 2012, 11:42
Actualizat: 25 06. 2012, 05:06
O româncă în vârstă de 17 ani a fost împușcată mortal, în noaptea de Revelion, în orașul Rosarno (regiunea Calabria - sud), de fostul ei prieten italian, în vârstă de 29 de ani, care avea antecedente penale, relatează La Repubblica în ediția online.

O româncă în vârstă de 17 ani a fost împușcată mortal, în noaptea de Revelion, în orașul Rosarno (regiunea Calabria – sud), de fostul ei prieten italian, în vârstă de 29 de ani, care avea antecedente penale, relatează La Repubblica în ediția online.

Adolescenta Duana Cornelia se mutase în orășelul italian Rosarno în urmă cu doi ani, împreună cu familia, și avea o relație sentimentală cu un vecin – Giuseppe Ceravolo, în vârstă de 29 de ani -, cuplul având și o fetiță de două luni.

În ultima vreme, românca își exprimase intenția de a pune capăt relației cu italianul, pe care îl considera un om violent. Ca reacție, Giuseppe Ceravolo – cunoscut cu antecedente penale – amenințase de mai multe ori familia de români.

În seara de Revelion, italianul a venit în fața casei românilor împreună cu doi prieteni, începând să tragă în aer cu o armă de foc.Tatăl fetei i-a rugat pe cei trei să plece, însă Ceravolo și cei doi complici au revenit în fața casei și au continuat amenințările.

Tânăra romancă și părinții au ieșit la ușă, unde a avut loc un conflict. La un moment dat, Ceravolo a tras un foc de armă care a rănit-o pe româncă în zona toracelui.

Deși a fost transportată imediat la spitalul din Rosarno, tânăra de 17 ani nu a putut fi salvată. Giuseppe Ceravolo a fost arestat sub acuzația de omor voluntar, deși susține ca a fost vorba de un accident.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro