ALEGERI LOCALE 2012. Ponta: Sunt foarte mulțumit de autoritățile statului pentru că nu au mai întors spatele la nereguli

Publicat: 11 06. 2012, 11:46
Actualizat: 11 06. 2012, 11:46

În așteptarea REZULTATELOR FINALE la ALEGERILE LOCALE 2012, care vor fi anunțate de BEC, premierul Victor Ponta a declarat că este foarte mulțumit de felul în care autoritățile statului și-au făcut datoria, fiind pentru prima oară când nu au mai întors spatele la neregulile sesizate la diverse secții de votare.

„Guvernul pe care îl conduc a trecut primele două teste: rezultatele obținte de USL, care îi dau legitimitate, și organizarea corectă a alegerilor”, a declarat Victor Ponta.

Premierul a catalogat rezultatul alegerilor drept „o lecție și pentru noi (USL – n.r) să nu facem la fel (ca PDL -nr,)”. „Nu am pe cine să cert. Nu cred că PSD-ul a obținut vreodată un asemenea rezultat. Nici PNL-ul sau PC-ul. Candidatura și munca în comun au fost un avantaj”, a mai spus Ponta.

Prim-ministrul a subliniat că alegerile și campania electorală s-au încheiat, iar acum prioritățile sunt economia și organizarea examenului de bacalaureat.

Prezența la vot la nivel național a fost de 59,41% la nivel național, iar pe București, 44,26%. Potrivit REZULTATELOR PARȚIALE la ALEGERILE  LOCALE 2012 anunțate de BEC, la nivel național, USL are 52.06% din voturi, iar PDL, 13,25%.

ALEGERI LOCALE 2012. REZULTATE și EXIT POLL – HARTA INTERACTIVĂ a ALEGERILOR pe GANDUL.INFO