Autoritățile italiene și cele elene extrădează patru români condamnați la închisoare

Publicat: 15 02. 2012, 10:31
Actualizat: 11 06. 2012, 09:29
Autoritățile italiene au extrădat trei români care au fost condamnați pentru comiterea unori infracțiuni, iar cele elene un altul, toți cei patru urmând să fie preluați de polițiști astăzi pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă" - București.

Autoritățile italiene au extrădat trei români care au fost condamnați pentru comiterea unori infracțiuni, iar cele elene un altul, toți cei patru urmând să fie preluați de polițiști astăzi pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă" – București.

Ministerul Internelor și Reformei Administrative a informat că, în această după-amiază, de la Roma, vor fi aduși în țară Marian Matei (29 ani) – un recidivist împotriva căruia Judecătoria Băilești a emis mandat pentru executarea unui an și jumătate de închisoare, pentru furt, Ionică Cojocaru (40 ani) – din județul Neamț, condamnat de Judecătoria Bicaz la un an de închisoare, tot pentru furt, precum și Costel Radu (28 ani) – din județul Tulcea, condamnat de Judecătoria Tulcea la trei ani și nouă luni de închisoare, pentru aceeași infracțiune.

În jurul orei 22:40, de la Atena, va fi adus în țară Gabriel Tagarici (35 ani) – din județul Vrancea, condamnat de Judecătoria Râmnicu Sărat la doi ani de închisoare pentru înșelăciune. În perioada 1999 – 2000, mai multe persoane care doreau să ajungă în Grecia trecând granița în mod fraudulos au fost înșelate cu diferite sume de bani de Tagarici, acesta obișnuind să-și abandoneze victimele în zona de frontieră.