Avocatul Poporului, mesaj de susținere față de Regele Mihai

Publicat: 03 03. 2016, 13:28
Actualizat: 03 03. 2016, 15:35

Avocatul Poporului a transmis, joi, un mesaj prin care încurajează Familia Regală a României și pe Majestatea Sa Regele Mihai I al României „în aceste momente de grea încercare”.

„Am primit cu profundă tristețe vestea privind starea de sănătate a Majestății Sale Regele Mihai I al României. În aceste momente de grea încercare și de rugăciune pentru Majestatea Sa, sunt alături de întreaga Familie Regală” a transmis printr-un comunicat de presă, Avocatul Poporului.

În comunicatul transmis, Avocatul Poporului susține că „este momentul să ne amintim nu numai momentele majore prin care Regele Mihai I a schimbat în bine soarta țării, ci și faptul că, în anii de pribegie și de exil al Familei Regale a României, după 1948, Majestatea Sa, prin mesajele anuale, nu a încetat să ne ofere și să ne transmită speranța într-o soartă mai bună și mai demnă a neamului românesc și a țării Sale”.

De asemenea, își exprim „dorința, speranța și credința că acest moment de cumpănă va fi depășit cu bine de Majestatea Sa și de Familia Regală a României și că misiunea asumată cu dragoste, devotament și dăruire totală, acum 150 de ani, la venirea în România a Principelui Carol I, va continua”.

„Să ne rugăm bunului Dumnezeu pentru grabnica însănătoșire a Majestății Sale Regele Mihai I al României și pentru liniștea întregii Familiii Regale!Doamne ajută!” a mai spus Avocatul Poporului.