BACALAUREAT 2012. Premieră în județul Constanța: elevii beneficiază de cursuri de pregătire pentru sesiunea de toamnă

Publicat: 31 07. 2012, 19:39
Actualizat: 22 08. 2013, 16:43

Pentru prima oară, Inspectoratul școlar județean Constanța va organiza cursuri de PREGĂTIRE pentru elevii înscriși în cea de-a doua sesiune de la EXAMENUL DE BACALAUREAT 2012, în cele 21 de centre din județ, se arată într-un comunicat al instituției.

Până acum, din cei 2.785 de candidați care ar trebui să participe la sesiunea de toamnă, 510 s-au înscris la cursurile remediale la diverse discipline. Disciplina la care s-au înscris pentru pregătire cei mai mulți elevi este matematica – 236, urmată de limba și literatura română -124 și informatică – 4 elevi.

Cei care nu s-au înscris încă la programul de MEDITAȚII, organizat de ISJ Constanța pentru etapa din toamnă a EXAMENULUI DE BACALUREAT 2012, o mai pot face până pe data de 27 iulie.

„Este primul an în care se organizează  la nivelul județului nostru pregătiri suplimentare pentru elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat și sunt convins că prin efortul conjugat al cadrelor didactice și al elevilor rezultatele vor fi mai bune decât cele de anul trecut. Elevii se mai pot înscrie la cursurile de pregătire și săptămâna aceasta și este  foarte important ca ei să manifeste seriozitate și implicare”, a declarat inspectorul școlar general al județului Constanța, prof. dr. Răducu Popescu.