Banii de dar dați pe amenzi | Mirele și mireasa s-au trezit cu polițiștii la nuntă chiar în toiul petrecerii / Care este motivul bizar

Publicat: 07 11. 2019, 10:52

Se pare că doi tineri  rromi din cartierul Obreja, din Târgu Jiu, s-au hotărât să își organizeze petrecerea de nuntă chiar în curte ceea ce i-a determinat pe venici să îi reclame la poliție din cauza muzicii dată foarte tare.

Inițial, doi vecini au sesizat autoritățile care s-au prezentat la nuntă pentru a le cere proaspeților căsătoriți doar să dea muzica mai încet.

Însă nuntașii și-au continuat petrecerea ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat iar autoritățile au fost nevoite să intervină din nou, dar de data aceasta i-au amendat pe tinerii care nu au respectat primul avertisment verbal.

„Încă de la ora 18.00, polițiștii le-au pus în vedere să dea muzica că mai încet. În jurul orei 20.30 le-a fost aplicată o sancțiune de 1.500 de lei, în baza Legii 61/1991 privind asigurarea ordinii și liniștii publice și le-a fost pus din nou în vedere să nu mai difuzeze muzică tare. În cazul în care nu se conformează vor fi luate măsurile pe care legea le prevede, din nou”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, citată de a1.ro.
 

Foto: Pixabay / caracter ilustrativ