Bărbat omorât de un mal de pământ, în Constanța. Dragoș își creștea singur cele două fetițe și urma să se însoare

Publicat: 30 07. 2022, 16:52
Actualizat: 30 07. 2022, 16:59
Sursă Foto - Facebook

Un tânăr a murit vineri seară, când un mal de pământ s-a surpat și l-a acoperit. Peste câteva luni ar fi trebuit să se căsătorească.

Este vorba despre Dragoș Toader, un tânăr greu încercat de viață. Bărbatul avea două fetițe pe care le creștea singur. Lucra la o rețea de canalizare din cartier, când viața i-a fost luată de un groaznic accident.

Pompierii au intervenit pentru a salvarea a două persoane prinse sub un mal de pământ, în localitatea Castelu, județul Constanța. Una dintre victime a fost acoperită de pământ și a rămas fără oxigen. Celălalt bărbat era conștient și a fost salvat de către pompieri.

La scurt timp, Dragoș a fost declarat decedat.

Sursă Foto – ISU Constanţa

Localnicii, șocați de destinul crunt al tânărului

„Dumnezeu e nedrept când nu ne cheamă în ordinea în care ne-a trimis pe pământ. Nu înţeleg de ce ia la el tineri nevinovaţi. Ca profesor, durerea e şi mai mare când înaintea ta pleacă un tânăr fost elev“, a scris un dascăl care l-a cunoscut pe Dragoș, potrivit Adevărul.ro.

„A rămas orfan de tată de copil. Apoi, şi-a crescut singur fetiţele (ca două păpuşi) părăsite de mamă. Deşi, uneori, problemele îl copleşeau, nu s-a plâns niciodată“, spune fostul profesor.