Bărbatul din Ungaria baricadat în casă cu părinții s-a sinucis

Publicat: 15 02. 2012, 11:47
Actualizat: 05 06. 2012, 23:02
Bărbatul care s-a baricadat în casă cu părinții, în orașul Tet din Ungaria, pentru a scăpa de poliție care îl căuta pentru agresiune, a tras aproape 100 de gloanțe asupra polițiștilor, după care s-a împușcat în cap, a anunțat Poliția din Gyor, citată de MTI.

Generalul de poliție Arpad Szabadfi a declarat că atacatorul, în vârstă de 41 de ani, fost boxer profesionist și fără ocupație stabilă, a murit în drum spre spital. Acesta era cunoscut ca agresiv, în urma unei examinări psihiatrice de acum câțiva ani fiind diagnosticat cu tulburări paranoice de personalitate. În 2002 a fost condamnat la un an de închisoare pentru că în urma unei altercații serioase l-a lăsat pe fratele său să sângereze până la moarte.

Szabadfi a adăugat că barbatul ar fi încercat să o sugrume pe directoarea unui azil de bătrâni unde lucra. Întors acasă, el s-a baricadat împreună cu parinții în casa acestora. În momentul în care polițiștii au ajuns la casa lui, bărbatul a început să tragă asupra acestora. A rănit grav unul dintre ofițeri și a continuat să tragă. Poliția a adus un negociator, însă bărbatul a refuzat să înceteze focul. Într-un final, părinții au ieșit din casă spunând că fiul lor se împușcase în cap.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro