Căpitanul echipei Motherwell a murit după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci

Publicat: 15 02. 2012, 11:42
Actualizat: 26 05. 2012, 20:31
Căpitanul echipei scoțiene de fotbal Motherwell, Phil O'Donnell, a murit, sâmbătă, după ce a fost spitalizat deoarece s-a prăbușit pe teren, la meciul cu Dundee United, scor 5-3, din etapa a XX-a a campionatului Scoției, informează presa engleză.

Căpitanul echipei scoțiene de fotbal Motherwell, Phil O’Donnell, a murit, sâmbătă, după ce a fost spitalizat deoarece s-a prăbușit pe teren, la meciul cu Dundee United, scor 5-3, din etapa a XX-a a campionatului Scoției, informează presa engleză.

O’Donnell, în vârstă de 35 de ani, a căzut pe teren exact în momentul în care urma să fie înlocuit cu Mark Fitzpatrick. După ce a primit îngrijiri pe teren timp de cinci minute, O’Donnell a fost transportat la spital, unde a murit.

În meciul de sâmbătă evolua și nepotul lui O’Donnel, David Clarkson, care a fost înlocuit imediat după incident.

Phil O’Donnell, care a avut o selecție în naționala Scoției, a mai jucat la formații precum Celtic și Sheffield Wednesday și evolua la Motherwell din 2004.

"Nu pot spune decât că toată lumea este distrusă și că întregul club este la dispoziția soției și a tânărului său fiu. Nimic altceva nu contează mai mult", a declarat antrenorul Mark McGhee.

Decesul lui O’Donnell intervine la patru luni după cel al spaniolului Antonio Puerta, care s-a prăbușit pe teren la un meci disputat de FC Sevilla cu Getafe.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro