Caz halucinant într-un dispensar din Vaslui. O doctoriţă s-a luat la bătaie cu asistenta medicală

Publicat: 11 11. 2020, 12:22
Actualizat: 11 11. 2020, 12:24
Caz halucinant într-un dispensar din Vaslui. O doctoriţă s-a luat la bătaie cu asistenta medicală / Foto: Shutterstock

Un incident neobișnuit s-a întâmplat în comuna Tătărăni din județul Vaslui: o doctoriţă de dispensar şi asistenta medicală s-au luat la bătaie și și-au spus cuvinte greu de reprodus.

Valentina Maniu, doctorița de la dispensarul din comună, s-a luat la bătaie cu asistenta Mihaela Ifteni. Cea din urmă spune că ar fi victima și incidentul ar fi speriat-o foarte tare, relatează vremeanoua.ro.

Medicul a declarat că asistenta ar fi supărat-o pentru că a făcut încurcături în evidenţa gravidelor, iar de acolo a pornit scandalul. Pe de altă parte, asistenta susține că doctorița s-a năpustit asupra ei, după ce aceasta ar fi cerut un salariu mai mare.

De asemenea, asistenta a spus că doctoriţa i-ar fi cerut şi să demisioneze.

Oamenii din sat nu mai vot sa meargă la medic: „Întrebarea este: noi ne ducem la dispensar, dacă acolo doctoriţa şi asistenta se bat şi se înjură mai rău ca beţivii la crâşmă?! Cum să mai ai încredere? Fetiţa mea este răcită, am vrut în ziua aceea să mă duc la dispensar, dar când am auzit panarama, că vuia satul de scandalul lor, m-am suit în maşină şi m-am dus la un medic la Huşi”, spune Elena, o mamă din Tătărăni.

În urma incidentului, a fost anunţat Serviciul de Urgenţă 112, iar poliţiştii fac cercetări.

Bătaie într-un autobuz din Iași. O femeie care nu purta mască a fost lovită cu palma de un alt pasager

Faptul că o parte a cetățenilor aleg să nu poarte masca de protecție poate duce la altercații între negaționiști și cei care aleg să se supună regulilor impuse din cauza evoluției pandemiei de coronavirus. La Iaşi, două persoane s-au luat la bătaie într-un autobuz pentru că una dintre ele nu purta mască de protecţie.

Poliția s-a autosesizat

În imaginile surprinse de un călător se observă cum un bărbat o lovește pe pasagera de lângă el pentru că nu purta corespunzător masca de protecție
Ioana Bîlea, purtătoare de cuvânt IPJ Iași: Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, realizate într-un autobuz care se deplsa pe raza municicpiului Iaşi, precizăm faptul că ne-am autosesizat şi efectuăm verificări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt urmând ca în funcție de cele constatate să fie dispuse măsurile legale.