Cazul stomatologului acuzat că a abuzat mai multe femei: „M-a luat după gât, a început să tragă de pantaloni, după care și-a băgat singur mâna în pantalonii dânsului” / Colegiul Medicilor Stomatologi intervine

Cazul stomatologului acuzat că a abuzat mai multe femei: „M-a luat după gât, a început să tragă de pantaloni, după care și-a băgat singur mâna în pantalonii dânsului” / Colegiul Medicilor Stomatologi intervine
Cazul stomatologului acuzat că a abuzat mai multe femei: „M-a luat după gât, a început să tragă de pantaloni, după care și-a băgat singur mâna în pantalonii dânsului” / Colegiul Medicilor Stomatologi intervine / Sursă FOTO: Shutterstock
Publicat: 07/03/2021, 08:55
Actualizat: 07/03/2021, 08:56

Un medic stomatolog este acuzat de o fostă concurentă la emisiunea iUmor, Ștefania Costache, că a sedat-o în timpul unei intervenții și a dus-o acasă la el. După ce fosta concurentă, cunoscută sub numele de Lolrelai, și-a făcut publică povestea, și alte femei au povestit că au trecut prin situații asemănătoare. În acest caz, Colegiul Medicilor Stomatologi s-a autosesizat. 

Lolrelai a povesit într-un videoclip cum a mers la cabinetul stomatologic după ce medicul o abordase pe Instagram pentru o colaborare. Însă în cabinet i-ar fi fost administrată niște substanțe, printre care și drogul violului, iar fosta concurentă a fost foarte amețită și are amintiri vagi despre ce s-a întâmplat atunci, însă își amintește că doctorul a dus-o acasă la el unde a petrecut câteva ore.

Medic stomatolog, acuzat că a abuzat sexual mai multe femei

„Nu am nici cea mai mică amintire din acea seară, în afară de ce mi-a povestit fosta mea colegă de apartament și câteva flashuri din cabinet și un singur flash din spatele cabinetului, nu știu nimic. Cu toate astea, m-am ales cu un dosar, care are 98 de pagini mai exact… dosar care m-a ajutat, măcar din punctul ăsta de vedere… să îmi pun cât de cât cap la cap întâmplările.

Sunt camere video care au surprins momentul în care intram cu dânsul în scara lui de bloc, în care eram total confuză, dezechilibrată și dezorientată, după cum scriu anchetatorii. De ce fac acest video? Pentru că mi-aș dori să știu de ce într-un an de zile nu s-a întâmplat nimic și nu știu nimic. Doi la mână, pentru că dânsul încă profesează și asta mă face să cred că orice altă femeie e în pericol să pățească același lucru”, a povestit Ștefania Costache.

Fosta concurentă la iUmor ar fi fost sedată cu drogul violului

De asemenea, aceasta a mărturisit că a încercat să își amintească ce s-a întâmplat în acea seară cu ajutorul ședințelor de hipnoterapie, însă nu au avut succes.

„Mi-a dat, din punctul meu de vedere, cam multă lidocaină. Am înțeles, ulterior, de la doamnele de la INML că această substanță acoperă presupusa substanță pe care mi-a administrat-o, așa-numitul drog al violului. Ulterior, mi-a aplicat un gel care avea un gust de oțet și care, mi-a spus, să îl țin în gură fără să clătesc două minute și pe care mi-a spus să îl înghit. (…) El insista să îl înghit. (…)

De acolo, lucrurile devin neclare, îmi amintesc când m-am ridicat de pe scaun că eram extrem de amețită, m-am sprijinit de biroul de lângă. (…) Am zis că nu e ok, că nu mai pot să focusez imaginea, m-am speriat. Am ieșit din cabinet, nu știu mai departe. (…) Se pare că dânsul m-a suit în mașina dumnealui, m-a dus la el acasă, de la ora 7 seara până pe la 1 noaptea, m-a dus tot el înapoi”, a mai relatat aceasta.

Însă, de cealaltă parte, medicul stomatolog a susținut într-o intervenție la Antena 1 că femeii și s-a făcut rău, iar din această cauză a fost nevoit să îi mute mașina pe care nu o parcase bine. Ulterior, ar fi dus-o la el acasă pentru că încă nu își revenise și pentru că trebuia să își sune soția prin video-call.

„M-a luat după gât, a început să tragă de pantaloni, după care și-a băgat singur mâna în pantalonii dânsului”

Totuși, la scurt timp după ce povestea Ștefaniei a fost făcută publică, și alte femei au mărturisit prin ce experiențe au trecut cu medicul sotmatolog. Fosta concurentă la emisiunea iUmor a declarat că încă 10 femei vor depune plângere împotriva stomatologului. Două victime au povestit ce li s-a întâmplat pentru Realitatea Plus.

„Mi-a reparat o plombă, atunci mi-a zis că vezi că ți-am reparat acea plombă, nu trebuie să achiți nimic, după care a încuiat ușa, l-am întrebat de ce încuie ușa, era sfârșitul programului, era 5 după amiază. Dânsul a zis că o încuie că vrea să fumeze și să nu între nimeni peste el. S-a dus spre geam, m-a tras lângă el, m-a luat după gât, a început să tragă de pantaloni, după care și-a băgat singur mâna în pantalonii dansului și a început să facă chestii mai puțin normale. Eu atunci l-am împins și i-am spus că eu trebuie să plec. El și-a terminat treaba efectiv”, a mărturisit Daniela, victimă a stomatologului.

„Am simțit la un moment dat că mă pipăie, dar fiind drogată nu realizam și nu puteam să fac absolut nimic”

„Am fost în 2019, undeva la începutul lui noiembrie. M-am trezit cu pantalonii desfăcuți într-o parte, părul desfăcut, patul acela era întins. Cumva am simțit la un moment dat că mă pipăie, dar fiind drogată nu realizam și nu puteam să fac absolut nimic. M-a ținut de la 1 până la 3 în cabinet și nu știu ce mi-a făcut, ce s-a întâmplat în 2 ore. Nu am depus plângere pentru că nu mă credea nimeni și mi-a fost și rușine să spun prin ce am trecut și mai ales să merg la poliție și poliția oricum nu mă credea, sunt convinsă”, a declarat Cristina, o altă victima a stomatologului.

Ulterior, Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania s-a autosesizat în cazul medicului stomatolog acuzat că ar fi abuzat sexual mai multe paciente.

Colegiul Medicilor Stomatologi București s-a autosesizat

„Am decis să începem propria analiză, după ce, în spaţiul public au apărut mai multe mărturii care descriu posibile cazuri de abuz sexual, toate acuzaţiile fiind îndreptate către acelaşi medic stomatolog. Bineînţeles, vom ţine o legătură strânsă şi cu autorităţile care vor investiga acest caz şi vom oferi toate informaţiile pe care le avem despre această persoană. Totodată, medicul este cercetat în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor Stomatologi Bucureşti, motiv pentru care rog persoanele direct implicate în acest caz să depună o sesizare şi către noi, cei din Colegiu. Orice informaţie ne poate fi de ajutor”, a declarat prof. dr. Ecaterina Ionescu, preşedintele Colegiului Medicilor Stomatologi din Romania.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Un inginer Boeing spune că producătorul american de avioane a ignorat îngrijorările legate de siguranţă:...
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Legea pe are O AȘTEPTAU milioane de români. Proiectul tocmai a fost DEPUS la Parlament
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
Mădălin s-a izbit de un copac când a aflat că iubita îl înșală! Ireal ce...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Test de cultură generală. Roșiile sunt fructe sau legume?