BREAKING NEWS. Fetiță de 14 ani, violată în grup într-un bloc în construcție din București. Opt bărbați au fost deja arestați! (EXCLUSIV)

BREAKING NEWS. Fetiță de 14 ani, violată în grup într-un bloc în construcție din București. Opt bărbați au fost deja arestați! (EXCLUSIV)
Copila în vârstă de 14 ani a fost racolată de violatori de pe un site de socializare
Publicat: 05/02/2021, 18:37
Actualizat: 05/02/2021, 18:52

Opt bărbați au fost arestați preventiv, vineri, de magistrații Judecătoriei Sectorului 2, după ce ar fi participat la violarea, în grup, a unei fetițe în vârstă de 14 ani, pe care au dus-o într-un bloc aflat în construcție. Oribila faptă a avut loc chiar în noaptea de Sf. Ștefan, după ce violatorii au racolat copila prin intermediul unui site de socializare. Aceștia au acționat după un plan bine pus la punct, iar după ce și-au batjocorit victima, au abandonat-o departe de casă.

În 2015, întreaga societate era îngrozită după ce, la Vaslui, șapte indivizi au luat de pe stradă o elevă care se îndrepta spre casă și au violat-o cu bestialitate. Pedepsele au fost și ele pe măsură, în condițiile în care făptașii au primit condamnări cuprinse între 6 și 10 ani de pușcărie.

La aproape șase ani de atunci, un nou caz, la fel de tulburător, a avut loc în Capitală, iar opt tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani au fost arestați preventiv, vineri, de magistrații Judecătoriei Sectorului 2.

Surse judiciare au anunțat, în exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, că, anul trecut, chiar în ajunul Crăciunului, Ionuț Orbulescu, un băiat în vârstă de 18 ani, din Cernica, a abordat, pe Facebook, o fetiță de numai 14 ani, din Capitală.

Cu ajutorul unor mesaje bine meșteșugite, acesta a reușit, în decurs de trei zile, să-i sucească fetei mințile. Ca urmare, în a doua zi de Crăciun, de Sf Ștefan, copila a fost de acord să-l întâlnească.

Ionuț a venit s-o ia de acasă cu o mașină, însoțit de fratele său, Marius Orbulescu, în vârstă de 23 de ani. Ce nu știa minora, era că noul ei prieten, pe care îl cunoscuse doar prin intremediul unor fotografii și mesaje, pusese la cale un viol în grup.

După aproximativ 100 de metri, șoferul a oprit, iar în autoturism s-au urcat și Mihăiță C., de 17 ani și Daniel Viorel Orbulescu, în vârstă de 22 ani, care s-au comportat ca și cum întâlnirea ar fi fost una pur întâmplătoare.

Violatorii aveau un plan bine stabilit

În realitate, cei doi fuseseră lăsați să aștepte în zonă, pentru ca victima să nu sperie în cazul în care ar fi văzut că, în mașină, se află patru indivizi.

Ulterior, copila a fost dusă la un bloc aflat în construcție, din Pantelimon, unde Ionuț Orbulescu a condus-o până la etajul 1. Acolo, a întreținut cu ea relații sexuale, timp în care minorul Mihaiță C. a sunat alți patru bărbați. Este vorba despre Mihăiță Mihail (23 de ani), Marian Mihail (28 de ani) și Marinel Petrache (22 de ani) și Marian Daniel Nidelea (21 de ani).

După ce Ionuț a ieșit din camera în care intrase cu fata, în încăpere ar fi intrat Viorel Orbuleascu. După ce a bătut-o, aceasta ar fi obligat-o să se dezbrace și să se culce cu el.

Ulterior, au dat buzna și Marius Orbulescu și amicul său, Daniel Nidelea, care ar fi violat-o pe rând, în timp ce victima striga disperată după ajutor.

Coșmarul era, însă, abia la jumătate. După ce au terminat, violatorii au plecat și au lăsat-o pe fetiță cu ultimii patru băieți, care își așteptau rândul.

Abuzată sexual și aruncată din mașină

Pentru moment, aceștia din urmă au părut să aibă intenții bune și au anunțat-o că o vor duce acasă, cu mașina. Pe drum, trei dintre ei ar fi abuzat-o sexual, la rândul lor, după care i-ar fi cerut să întrețină relații sexuale orale, cu fiecare. Pentru că fetița a refuzat, bărbații au dat-o jos și au abandonat-o foarte departe de casă. Singurul care nu s-ar fi atins de ea, ar fi fost Mihăiță, minorul de 17 ani.

Ulterior, victima a mers la o secție de poliție, iar dosarul a fost preluat de ofițerii Biroului Agresiuni Sexuale, din cadrul Serviciul Omoruri și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Cei opt tineri au fost ridicați de acasă, joi, în urma a cinci percheziții domiciliare, iar vineri au fost arestați preventiv. Chiar dacă nu a violat-o pe fată, băiatul minor a fost acuzat, la rândul său, de complicitate la viol.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Efectul postului intermitent asupra metabolismului. Rezultatele testelor pe voluntari
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”