Ce a făcut acest bărbat dependent de McDonald’s, după ce a mâncat 32.000 de burgeri Big Mac

Publicat: 19 09. 2022, 16:58
Sursă Foto - Instagram

Un bărbat din Wisconsin iubește atât de mult burgerii Big Mac, încât mănâncă unul în fiecare zi din anul 1972. Din pasiunea lui față de acest fast-food, bărbatul și-a cerut și iubita în căsătorie în restaurantul McDonald’s, în urmă cu mulți ani. De atunci, acesta savurează în fiecare zi burgerul preferat.

Viața lui Don Gorske a fost schimbată pentru totdeauna în ziua de 17 mai 1972, când a mers pentru prima dată la un restaurant McDonald’s din orașul său natal, Fond du Lac, Wisconsin.

Primul lucru pe care l-a făcut atunci când și-a cumpărat o mașină nouă, a fost acela de a conduce până la primul restaurant să mănânce ceva, totuși, nu se aștepta ca pofta pentru un Big Mc să îi vină în fiecare zi de atunci.

Când a ajuns la acel McDonald’s, Don Gorske a comandat trei burgeri Big Mac pe care i-a mâncat foarte repede, iar a doua zi s-a întors pentru a mânca dublu.

De atunci, bărbatul își întreține pasiunea față de McDonald’s prin mâncatul burgerului preferat în fiecare zi.

A păstrat fiecare chitanță și fiecare cutie de burgeri pentru a-și urmări istoria incredibilă a consumului de burgeri.

De ziua lui, Don înfige lumânări într-un Big Mac, exact cum fac alți oameni, dar cu torturile. Astfel încât recordul lui de a mânca burgerii speciali a ajuns la numărul de 32.000.

Don a iubit atât de mult McDonald’s încât a cerut-o în căsătorie pe Mary, actuala lui soție. Pasionatul de fast food spune că soția lui a fost „răbdătoare cu mine în toți acești ani”.

Pasiunea pentru Big Mec, de neoprit

Ea a spus: „Don Gorske nu mi-a spus despre obsesia lui Big Mac când ne-am întâlnit prima dată, nu sunt sigură că a fost o obsesie chiar atunci. Mânca Big Mac-uri în fiecare zi, de fapt, uneori îi aduceam un Big Mac, dar nu mi-am dat seama că va dura pentru totdeauna.”

Pentru un tip care mănâncă aproximativ două Big Mac-uri pe zi, Don se bucură de o sănătate surprinzător de bună și pune asta pe seama unui amestec de stil de viață activ și a nu mânca mult dincolo de burgerii lui zilnici.

Numindu-l „cel mai bun sandviș din lume”, el a spus de la prima mușcătură de Big Mac că a gândit că „probabil o să mănânc astea pentru tot restul vieții mele”.

În timp ce mănâncă Big Mac-uri, tinde să sară peste cartofi prăjiți și să rămână doar sandwich-ul special pentru a se concentra pe ceea ce își dorește cu adevărat de la viață.

A mâncat o dată un Burger King Whopper în 1984, după ce un prieten a pariat că o va face, apoi Don a cheltuit banii pe care îi făcuse pe mai multe Big Mac-uri.

Localnicul are chiar și portretul său pe pereții restaurantului din zonă. De asemenea, a organizat un eveniment special pentru a sărbători 50 de ani de când a mâncat Big Mac-uri, potrivit Ladbible.com