Ce au descoperit polițiștii în curtea unui bărbat din Dolj

Publicat: 02 12. 2012, 15:12
Actualizat: 02 12. 2012, 16:07

O armă cu aer comprimat, o sabie, mai multe cartușe și aproximativ 60 de capse genofix au fost descoperite de polițiști îngropate în curtea unui bărbat de 75 de ani din localitatea doljeană Drăgotești, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Polițiștii doljeni au făcut, sâmbătă, percheziții la locuința unui bărbat de 75 de ani din localitatea Drăgotești, după ce au primit informații că acesta ar avea îngropate mai multe arme în curte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, Amelia Căprărin, în urma percheziției au fost descoperite o armă cu aer comprimat, o sabie, dar și mai multe cartușe.

„A fost descoperită o armă cu aer comprimat de calibrul 4,5 milimetri, două cartușe militare calibru 7,62×39 mm, nepercutate, patru cartușe militare calibru 5,45×39 mm, nepercutate și 58 de capse genofix, toate deținute ilegal. Polițiștii continuă cercetările cu suspectul în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, a declarat Amelia Căprărin.

De asemenea, oamenii legii au găsit o sabie și un arc, confecționate artizanal.

Toate armele au fost ridicate în vederea cercetărilor, urmând a se stabili proveniența acestora.

Georgiana Stănescu, corespondenti@mediafax.ro