Ce eroare de Windows a primit un bucureștean, încercând să comande de la kiosk-ul McDonald’s. E viralul sfârșitului de an în România!

Publicat: 23 12. 2022, 10:15
Sursă Foto - Facebook

Un bucureștean a mers la McDonald’s pentru a-și comanda ceva de mâncare. De cele mai multe ori, majoritatea comandă direct de la kiosk-ul digital, de unde își aleg meniurile favorite. De data aceasta, pe ecran a apărut setarea Windows, un lucru total neobișnuit.

Tânărul din București a postat pe internet fotografia în care, în partea dreaptă a ecranului se poate vedea că scrie ”Activate Windows. Go to settings to activate Windows”.

Sursă Foto – Facebook

În descrierea pozei de pe Facebook, tânărul a scris: „McDonald’s Romania, Windows-ul când îl cumpărați? ”

McDonald’s la nivel internațional a încercat de o perioadă bună de timp să îmbunătățească activitatea sa prin amplasarea unui număr masiv de kiosk-uri și prin semnalizare digitală, un proiect în valoare de milioane de dolari.

Clienții sunt obișnuiți să se uite la niște ecrane, așa că ecranele au fost modalitatea potrivită pentru ca toată lumea să fie mulțumită, iar cozile să nu mai fie interminabile.

Ce părere au avut internauții

„E posibil să fi cumpărat. Multe firme cu „flote” de calculatoare țin licențele pe servere, și dacă din orice motiv nu mai comunică aparatul cu serverul, zice că e dezactivat”, a scris cineva.

„Cum să cumperi Windows?”, a mai spus alt curios.

„Au ei un baiat care le bagă windows de pe stick”, a mai scris alt internaut.