Cinci persoane rănite, după ce mai multe butelii au explodat

Publicat: 27 06. 2017, 12:47
Actualizat: 27 06. 2017, 15:08

UPDATE Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că una dintre victimele exploziei va fi transportată la București.

„Din informațiile pe care le avem până în acest moment, este vorba de cinci persoane, cinci victime ale unei explozii. Trei dintre victime sunt în stare gravă, iar una dintre acestea e evacuată chiar în acest moment cu elicopterul și va fi adusă la un spital din București. Dacă se va impune, în orele următoare și celelalte două victime aflate în stare gravă ar putea fi transportate la spitale din București”, a declarat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, proprietarii gospodăriei comercializau butelii cu GPL, iar în curtea locuinței se găseau mai multe recipiente.

În urma incendiului, patru butelii au explodat.

Cinci persoane au fost rănite în urma deflagrației, două dintre ele suferind răni foarte grave, una grave și două arsuri ușoare.

La fața locului s-au deplasat mai multe ambulanțe, autospeciale SMURD și de intervenție, precum și un elicopter SMURD, cadrele medicale intervenind în ajutorul răniților.

Salvatorii au anunțat că între victime nu există copii, cei trei răniți grav fiind transportați, cu elicopterul SMURD și ambulanțe, la Spitalul Județean din Galați.

Pompierii au reușit să stingă focul, cauzele izbucnirii incendiului fiind în curs de stabilire.