Circulație îngreunată și tamponări în București, din cauza ploii

Publicat: 17 10. 2013, 10:24
Actualizat: 05 08. 2014, 02:49

Circulația pe mai multe străzi și la intrările în Capitală se desfășoară îngreunat, joi dimineață, iar în mai multe zone s-au produs tamponări, din cauza ploii, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău.

Potrivit lui Andrei Codău, în mai multe zone din Capitală, în special pe arterele principale, se circulă foarte greu, astfel că toate echipajele Brigăzii Rutiere aflate la serviciu sunt pe stradă.

Andrei Codău a precizat că pe aproape toate străzile Capitalei este aglomerație în trafic, dar cel mai dificil se circulă în centrul orașulu, astfel că mai multe echipe de polițiști au fost concentrate în această zonă.

În zona Băneasa s-a produs un accident, în jurul orei 07.30, după ce un șofer a lovit cu mașina separatoarele de drum și s-a răsturnat, acesta nefiind rănit.

De asemenea, mai multe tamponări au avut loc joi dimineață, însă birourile de constatare a accidentelor ușoare nu s-au aglomerat, întrucât șoferii au ales să rezolve pe care amiabilă aceste problemele, a mai spus Codău.