Client înjunghiat într-un restaurant din sectorul 3 al Capitalei, după ce i-a cerut unui lăutar care cânta în local „să cânte la altă masă”

Publicat: 03 07. 2013, 16:57
Actualizat: 04 02. 2019, 17:24

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost înjunghiat în picior, marți seară, într-un restaurant din sectorul 3 al Capitalei, după ce i-a cerut unui lăutar care susținea un program artistic „să cânte la altă masă”. Clientul a cerut ca interpretul să reducă volumul boxelor, informează Poliția Capitalei.

„La data de 2 iulie 2013, în jurul orei 22.30, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin dispeceratul 112, cu privire la faptul că în incinta unui restaurant, situat pe strada Baba Novac, sectorul 3, a avut loc o altercație între doi consumatori, în urma căreia, unul dintre aceștia ar fi fost înțepat în zona piciorului cu un obiect tăietor”, se arată într-un comunicat emis de Poliția Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, polițiștii Secției 12 au fost chemați la restaurantul Rucăr, unde un client ar fi fost înjunghiat în gamba dreaptă.

Anchetatorii au stabilit că, în jurul orei 22.30, Cristian Badea, în vârstă de 45 de ani, i-a cerut bărbatului care cânta în local, Eugen Feraru, să dea muzica mai încet.

Feraru a refuzat și l-a chemat pe vărul său, Florin Simion, de 45 de ani, care se afla în restaurant.

Simion a scos un briceag din buzunar și l-a înjunghiat în picior pe clientul nemulțumit.

Cristian Badea a fost transportat la spital cu o ambulanță SMURD, iar agresorul este cercetat de polițiștii Secției 12 pentru vătămare corporală.