CLUJ. REZULTATE EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2012

Publicat: 10 06. 2012, 22:40
Actualizat: 23 07. 2012, 19:05

Președintele PDL, Emil Boc, a pierdut alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca, obținând 40,3%, în timp ce candidatul USL, Marius Nicoară a obținut 43,1% potrivit exit-poll-ului CCSB, difuzat de Antena 3.

Conform sondajului publicat de IRES, pentru Digi TV, președintele PDL, Emil Boc, a pierdut cursa pentru Primăria Cluj-Napoca în fața lui Marius Nicoară, candidatul USL, care a primit 43,9% dintre opțiuni. Emil Boc a fost votat de 36,9 % dintre alegătorii clujeni.

Conform sondajului exit poll publicat de CURS-Geopol, pentru Realitatea Tv, Emil Boc (PDL) și Marius Nicoară (USL) au câte 41% din voturi pentru primăria Cluj-Napoca.

Fostul premier Emil Boc se bate cu alți 11 candidați pentru obținerea unui nou mandat la primăria din Cluj-Napoca. Rezultatele alegerilor locale 2012 și primele exit-poll-uri vor fi afișate AICI, începând cu ora 21.00.

Printre contracandidații lui Emil Boc se numără Marius Nicoară din partea USL. Fornațiunea clujeană a sesizat, duminică, Poliția și Biroul Electoral Municipal (BEM) Cluj-Napoca despre faptul că reprezentanți ai PDL „plimbă persoane în vârstă la secțiile de votare” din municipiu cu diverse mașini aparținând unor instituții publice sau firme de taximetrie, potrivit Mediafax.

Președintele PDL, Emil Boc, a declarat, la ieșirea de la urne, unde a fost însoțit de soție și de mai mulți lideri democrat-liberali, că a votat pentru ca municipiul să devină „cel mai plăcut loc din România”.

În județul Cluj, prezența la urne a fost de 25,8% până la ora 14:00, potrivit datelor comunicate de Biroul Electoral Central.

La finalul zilei, REZULTATELE ALEGERILOR LOCALE 2012 vor fi comentate într-o ediție specială GÂNDUL LIVE și ȘTIRILE PROTV,  transmisă în direct pe gandul.info.

Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Cristian Hostiuc vor dezbate primele REZULTATE ale EXIT POLL-urilor din BUCUREȘTI și marile orașe, începând cu ora 21.00.