Conflict armat pe o stradă din sectorul 3. Polițiștii au sosit la fața locului

Publicat: 25 09. 2020, 22:54
Actualizat: 26 09. 2020, 00:20
Conflict armat pe o stradă din sectorul 3

Astăzi, în jurul orei 21:20, Secția 13 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict între mai multe persoane care ar fi avut loc pe o stradă din sectorul 3. Din primele verificări a rezultat, că pe fondul unui conflict spontan, câțiva tineri s-au agresat, unul dintre aceștia folosind și un pistol airsoft (care nu necesită autorizare). 

Update

Pe tânărul care a tras cu pistolul airsoft îl cheamă Mihai Dedu.

Mihai Dedu, tânărul care a tras cu pistolul airosft

 

Conflictul a avut loc pe o stradă din sectorul 3

Astăzi, în jurul orei 21:20 Secția 13 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict între mai multe persoane care ar fi avut loc pe o stradă din sectorul 3.

La fața locului au sosit polițiștii care au luat legătura cu un tânăr care a precizat că în urma unui conflict spontan ar fi fost lovit de 4 tineri necunoscuți, unul dintre aceștia folosind ulterior și un pistol cu bile.

Victima a mai precizat că nu este rănită și că nu dorește să fie solicitată o ambulanță. Din primele verificări a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, câțiva tineri s-au agresat, unul dintre aceștia folosind și un pistol airsoft (care nu necesită autorizare). Tânărul care a utilizat arma airsoft, precum și alte persoane, au fost identificate.

La acest moment polițiștii fac demersuri pentru depistarea tuturor tinerilor implicați și stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

Campania electorală s-a „mutat” la Poliție. Sute de plângeri pentru distrugeri de afișe, la nivel național

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a anunțat, marți, că de la debutul campaniei electorale au fost înregistrate peste 660 de sesizări, precum distrugerea sau deteriorarea afișelor de campanie.

 „De la începutul campaniei electorale, au fost înregistrate 669 de sesizări privind evenimente electorale, dintre care 80 nu s-au confirmat, iar 268 sunt în curs de cercetare. Cele mai multe sesizări au fost despre distrugere, deteriorarea sau murdărirea afişelor electorale ori a anunţurilor de propagandă electorală, nerespectarea prevederilor legale referitoare la tipurile de materiale de propagandă electorală care pot fi utilizate pe tipul campaniei electorale, nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară dispuse în context electoral şi nerespectarea hotărârilor Birourilor electorale sau ale Autorităţii Electorale Permanente”, a anunțat, marți, Monica Dajbog.