Construcția primului hotel de cinci stele din Oradea va începe în primăvară și va costa 10 milioane de euro

Publicat: 15 02. 2012, 11:44
Actualizat: 24 07. 2012, 03:28
Compania Calipso, cu activități în sectorul de alimentație publică, va începe în primăvara acestui an construcția primului hotel de cinci stele din Oradea, valoarea investiției fiind estimată la circa zece milioane de euro, au declarat reprezentanții firmei.

Compania Calipso, cu activități în sectorul de alimentație publică, va începe în primăvara acestui an construcția primului hotel de cinci stele din Oradea, valoarea investiției fiind estimată la circa zece milioane de euro, au declarat reprezentanții firmei. Construcția va începe în primăvara acestui an și va dura circa doi ani.

Hotelul, care urmează să fie clasificat la cinci stele, va avea o suprafață de 10.500 de metri pătrați și va fi structurat pe șase nivele. Unitatea va avea 120 de camere, restaurant, săli de conferințe și parcări exterioare. Totodată, complexul va dispune de piscină interioară și lift exterior. Potrivit reprezentanților Calipso Oradea, investiția va fi finanțată din surse proprii și credite bancare.

Calipso va organiza luna viitoare o licitație pentru desemnarea constructorului, termenul limită de depunere a ofertelor fiind 15 februarie. Societatea are ca obiect principal de activitate alimentația publică și deține mai multe astfel de unități și spații comerciale în municipiul Oradea. Acționarul majoritar al firmei este SIF Banat-Crișana, care controlează peste 87% din capital.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro