Dâmbovița: Drumul Sudului a fost inaugurat în prezența ministrului Mediului, Rovana Plumb

Publicat: 12 11. 2012, 15:19
Actualizat: 27 03. 2019, 12:36

Drumul Sudului, proiect cu finanțare europeană prin Programul Operațional Regional din județul Dâmvovița, care face legătura cu A1 București-Pitești și cu județul Teleorman a fost inaugurat, sâmbătă, în prezența ministrului Mediului, Rovana Plumb, valoarea investiției depășind 69 de milioane de lei.

Șoseaua are o lungime de 40,7 kilometri și traversează localitățile dâmbovițene Dobra, Cornățelu, Braniștea, Titu, Odobești, Potlogi și Corbii Mari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„În numele Guvernului doresc să transmit mesajul de felicitare și de sprijin președintelui Consiliului Județean, Adrian Tuțuianu, și întregii echipe care coordonează activitatea acestui județ. România are nevoie de infrastructură pentru a putea crea legături între toate comunitățile din această țară, pentru a putea avea o deschidere eficientă către Europa”, a declarat Rovana Plumb, care a participat la inaugurarea drumului.

Lucrările la Drumul Sudului au început în anul 2009 și au avut termen de finalizare luna decembrie 2012. Lucrările au fost executate de Tehnologica Radion SRL-București, valoarea proiectului fiind de 69,2 milioane de lei, iar din cauza unor nereguli în atribuirea contractului au fost aplicate corecții de 25% la acest proiect european.