Daniel Tudorache, un nou atac către Clotilde Armand: „A reușit să păcălească lumea până când s-a cocoțat în fotoliul de primar al Sectorului 1”

Daniel Tudorache, un nou atac către Clotilde Armand: A reușit să păcălească lumea până când s-a cocoțat în fotoliul de primar al Sectorului 1
Daniel Tudorache, fost primar al Sectorului 1 / Sursa foto: Facebook
Publicat: 04/08/2022, 15:53
Actualizat: 04/08/2022, 16:02

Daniel Tudorache lansează o nouă serii de acuzații la adresa primarului ales al Sectorului 1, Clotilde Armand. Fostul primar de sector a publicat un mesaj pe pagina lui de Facebook în care o acuză pe 

„Ceea ce nu ne mira, asta este stilul ei, asa a reusit sa pacaleasca lumea pana cand s-a cocotat in fotoliul de primar al Sectorului 1! Prin FRAUDA, asa cum a vazut o lume intreaga!” a scris pe Facebook Dan Tudorache.

Dan Tudorache precizează în postarea de pe internet și faptul că procurorul Sorin Eugen Iaşinovschi, cel care a instrumentat presupusele fraude de la alegerile din Sectorul1, a demonstrat că Armand a câștigat în urma unei fraude, iar ca urmare, procurorul a fost executat.

„A fost obligat sa dea 166 de disjungeri pentru fiecare din sectiile de votare, iar dosarul cu miza, care ii priveste pe Armand, Barna, Sprincu (Presedintele Biroului Electoral de Sector) si pe alti grei, zace uitat pe undeva.”, a mai susținut Dan Tudorache în postarea de pe Facebook.

De asemenea, Tudorache îi învinovățeste și procurorii care au clasat ”întâmplător” dosarul ce viza o secție unde lui Clotilde Armand îi lipsea un singur vot.

„Asadar, pentru ca intreaga presa sa titreze “Rasturnare de situatie”, procurorii au clasat, “intamplator” EXACT dosarul ce viza o sectie unde Clotildei ii lipsea… UN VOT!!! Si au scurs in presa informatia, ca presa sa spuna… parca totusi nu a furat! Sau nu mult.

Dincolo de imaginile pe care nu avem cum sa le uitam, raman cifrele renumararii efectuate de un procuror care a incercat sa afle adevarul si care a fost efectiv CRUCIFICAT de un sistem care vrea sa o mentina pe Armand la primarie cu orice pret! Si singura ei sansa e sa candideze singura!”, susține acesta.

Dan Tudorache scoate la înaintare cifrele doveditoare

Dan Tudorache a venit și cu dovezile necesare pentru a deschide ochii oamenilor în privința lui Clotide Armand și spune că „cifrele sunt devastatoare”.

„Cifrele sunt devastatoare:
– sectia de votare 13 -> Dan Tudorache 393 (ROAEP), 390 (SIIJ) ; Clotilde Armand 348 (ROAEP), 286 (SIIJ);
– sectia de votare 24 -> Dan Tudorache 269 (ROAEP), 262 (SIIJ); CLotilde Armand 367 (ROAEP), 121 (SIIJ);
– sectia de votare 36 -> Dan Tudorache 227 (ROAEP), 225 (SIIJ) , Clotilde Armand 240 (ROAEP), 2 (SIIJ)!!! DOUA VOTURI!!! 238 FURATE pentru Armand.
– Sectiile 42, 48, 49, 50, 51, 52, 55, 58, 62, 67, 69, 74, 76, 118, 121, 151, 154, 162, 163, 164 NU s-au gasit sacii, adica aici nu au mai apucat sa ii inlocuiasca.

Din totalul de 166 de sectii de votare din S1, in urma numaratorii efectuate de catre SIIJ au rezultat urmatoarele lucruri:
1. 20 de sectii lipsesc cu desavarsire – procese verbale completate cu 0;
2. 4 sectii au diferente mari intre ce regasim pe ROAEP si ce au constatat cei de la SIIJ (aprox 600 de voturi pe care Clotilde le pierde doar in aceste 4 sectii );
3. 3 sectii au cel putin 2 saci diferiti pentru aceste sectii;
4. multiple nereguli cu privire la sigilarea sacilor sau integritatea acestora.
Din totalul de 91.112 de voturi inregistrate pe platforma ROAEP, 11.441 au fost furate (cele aferente celor 20 de sectii lipsa) adica 12.55% din total.

In urma parcurgerii tututor proceselor verbale atat ROAEP cat si SIIJ (fara 20 de sectii care lipsesc) -> pe ROAEP, Clotilde castiga cu 1.003 voturi, pe SIIJ, Tudorache A CASTIGAT cu 1.715 voturi!!!
Matematica nu minte!

Iar oamenii nu sunt prosti si nici nu pot fi mintiti la infinit de o Clotilde Armand care a facut numai nenorociri!

Chiar daca justitia nu va fi lasata sa faca dreptate, CETATENII o vor face, cand vor merge la vot, chiar daca vor face slalom printre gunoaie, pentru a scapa de GUNOIUL cel mai mare!

Clotilde Armand, NU ma sperii si NU ma intimidezi, nici tu si nici prietenii tai!
Voi candida si te voi bate rau la vot, pentru ca OAMENII vor vota MAI MULT decat puteti voi fura! Exact ca in 2016!”, a mai scris acesta pe Facebook.